Europska Unija

Terra Park

Ponosno ističemo da je tvrtka Effectus 2019. preuzela upravljanje u kampu Terra Park Phalaris kao i udio u vlasničkoj strukturi. U sezoni 2021. napravljena je i investicija u kamp Terra Park SpiritoS.
Goran Tudorović ističe „Očekujemo jako puno od ovih projekata, riječ je o jedinstvenim lokacijama i mogućnosti su beskrajne!

Terra Park Phalaris 

Kamp Terra Park Phalaris moderno je uređen i opremljen kamp sa svom potrebnom infrastrukturom te pruža sigurnost i usluge visoke kvalitete. Ovdje ćete steći jedinstveno iskustvo boravka na obali Jadrana u okruženju mediteranskog bilja i netaknute prirode, uz uživanje u sadržajima koje predstavljaju standard svakog suvremenog kamp.

Kamp Terra Park Phalaris smješten je nedaleko od grada Novalje, na jugozapadnoj obali otoka Paga, jednog od najsunčanijih hrvatskih otoka, s najstarijim maslinama i najboljim ovčjim sirom na svijetu.

Smješten uz plaže na kristalno čistom Jadranskom moru, okružen specifičnom vegetacijom otoka Paga, uz ovu jedinstvenu lokaciju u ponudi kampa za smještaj nalaze se prostrane, uređene i potpuno opremljene kamp parcele, glamping šatori te najmodernije, bogato opremljene mobilne kućice s pripadajućim natkrivenim terasama.

Terra Park SpiritoS

Kamp Terra Park SpiritoS smjestio se nedaleko od mjesta Kolan, poznate kolijevke najboljeg sira na svijetu, na prostranim travnjacima uz prekrasnu prirodnu plažu, s koje se pruža zapanjujući pogled na moćnu planinu Velebit i kristalno čisto Jadransko more.

Kamp je ispunjen svom potrebnom infrastrukturom te pruža mnoštvo mogućnosti za Vaš idealan odmor i potpuno, zasluženo opuštanje. Plaže unutar kampa su pješčane i šljunčane, što ih čini sigurnim kupalištem i igralištem i za najmlađe članove obitelji.

Na prostranim i opremljenim parcelama ili najmodernijim mobilnim kućicama čeka Vas obilje odmora.

Web: terrapark.hr

EFFECTUS d.o.o.

Adresa: Otočkog bataljuna 7, Zadar 23000 

Tel: +385 (0) 23 778 632

Fax: +385 (0) 23 400 065

Email: info@effectus-consulting.hr

 


 

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Effectus d.o.o.

vrh stranice