Europska Unija

Preporuke

Josipa Cvelić Bonifačić, Direktor operacija za razvoj kampova grupacije Valamar

Posebna mi je radost i čast preporučiti cijenjenog kolegu Zvonimira Tudorovića, mag oec i njegovu tvrtku Effectus-consulting d.o.o. za pružanje usluga savjetovanja u kamping turizmu.
Sa radošću i posebnim zadovoljstvom pratim već desetak godina razvojni put Zvonimira Tudorovića. Mladi, ambiciozni diplomant ugostiteljstva i turizma za svoj diplomski rad odabrao je temu kampinga te time pokazao svoj specifični i relativno rijetki interes u turizmu, određujući na najljepši način svoj profesionalni i životni put. Nakon studija, želja za znanjem i daljnjim učenjem realizirala se kroz poseban interes za unapređenjem specifičnih znanja o kampingu i dodatnim obrazovanjem kroz aktivno praćenje svjetskih turističkih i kamping trendova. Redovno sudjelovanje u znanstvenim i stručnim skupovima, praćenje stručne literature, studijska putovanja uz učenje na najboljim primjerima iz prakse, pomogla su u razvoju jedne briljantne kamping karijere te metamorfozi jednog ambicioznog i vrijednog studenta u vrhunskog kamping menađera.

Zvonimir Tudorović savladao je znanja i vještine i naučio menađerske taktike uz izrazitu inovativnost u oblikovanju kreativnih kamping usluga. Oblikujući se u menađmentu eminentnih kampova u Hrvatskoj a posebice se dokazujući u razvoju kampa Straško, Zvonimir je postao jedan od najuspješnijih hrvatskih kamping menađera koji je svojom umješnošću, znanjem, kreativnošću i inovativnošću uspio izgraditi jedan izvanredan kamping proizvod koji je od gotovo devastiranog kampa, za vrijeme njegovog menađiranja, postao jedan od najboljih hrvatskih kampova. U kampu Straško, implementirana su specifična i najmodernija kamping znanja te uvedena praksa najboljih europskih kampova. Gosti su prepoznali ovaj prestižni kamping proizvod i vrhunsku kamping uslugu te nagradili kamp Straško nevjerojatnim porastom noćenja i zauzetosti. Visoke hrvatske ocjene za kvalitetu kao i broj zvjezdica dodijeljen od strane najrelevantnijih kamping vodiča kao što su ADAC i ANWB - nagrada su za uloženo znanje i umijeće upravljanja i vođenja kampom.
Procjenjujem Zvonimira kao menađera "novog doba". Onog koji ima viziju i zna kako je realizirati. Koji motivacijski vodi svoj tim, koji je ambasador kvalitete jedinice kojom upravlja, koji upravlja rezultatom a on mu se ne događa. Zvonimir posjeduje izrazite komunikacijske, prezentacijske i edukativne vještine uz sposobnost prenošenje znanja i informacija širokom krugu zainteresiranih. Njegove organizacijske sposobnosti, operativnost, izvanredno snalaženje i poznavanje tržišnih okolnosti kako domaćeg tako i inozemnog okruženja, te temperamentan i uvijek pozitivan odnos prema poslu kojeg iznad svega izrazito voli, čine ga poželjnim savjetnikom, učiteljem, suradnikom i menađerom. Kao čovjeka, krase ga osobine šarmantne i iskrene jednostavnosti, marljivosti i odgovornosti prema zadacima. Profesionalno se, a ujedno s lakoćom i radošću posvećuje rješavanju brojnih svakodnevnih izazova kamping turizma. Ove ga osobine, uz profesionalna znanja i stečena iskustva čine jednim od najpoželjnijih kamping suradnika u Hrvatskoj.

Adriano Palman, KIH

Zvonimir i njegov tim dokazali su da se i u današnjim nesigurnim i turbulentnim uvjetima poslovanja kroz profesionalni pristup, timski rad i inovativnost te stalno usmjerenje na postizanje izvrsnosti mogu ostvariti zavidni rezultati.
Zvonimira sam prvi put susreo 2007. godine u kampu Straško, te me je odmah impresionirala njegova odgovornost, izrazita sposobnost efikasnog rješavanja problema (rekao bih čak sa osmjehom na licu), prijateljski ali ipak profesionalni stav te prije svega razvojna misija i vizija koju su za kamp Straško on i njegov tim tako uspješno iz teorije prenijeli u praksu. Rezultatom takvog rada kamp je danas postao jedan od najkvalitetnijih kampova naše zemlje, kamp sa gotovo nepostojećim reklamacijama, cijenjen i nagrađivan od strane gostiju, raznih inozemnih vodiča i agencija – a svima nama koji radimo u sektoru jasno je koliko truda, znanja i sposobnosti treba stajati iza jednog takvog projekta.

Tvrtka Effectus je već dokazala da stručnost ruši sve barijere i da se svaki problem može efikasno riješiti, stoga vjerujem da će tvrtka ubrzo postati neizbježan i rado viđen partner kako nama tako i svima koji se bave kamping turizmom i razvojem.

Mate Štetić, PIK Vrbovec, član Uprave

Gorana sam upoznao na MBA i bio s njim u timu 2 godine. Mogu reći da je pouzdan, vrijedan, stručan i kreativan. Za njega ne postoji nerješiv zadatak. On je osoba s kojom bih uvijek volio surađivati jer iz ljudi zna izvući maksimum i na sve gleda optimistično.

Davorin Šimunić, LEDO d.d., direktor marketinga

Goran je osoba s kojom sam zajedno učio, ali je i osoba od koje sam nešto naučio. U poslu je sistematičan, pedantan, poduzetan, vizionar. U svakom slučaju, bilo mi je ugodno s njim učiti, raditi, zabavljati se.
Goran je moj prijatelj!

Danijel Anušić, S&T Hrvatska

Sa tvrtkom Effectus nijedan problem ne izgleda nerješiv, jer su ga spremni sagledati i iz suprotnog ugla, što je za razumijevanja posla i potreba ključna osobina i vještina danas.

Prof.dr.sc. Vlado Galičić, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

Zvonimira i njegov tim karakterizira vrlo učinkovito sjedinjenje teorijskih znanja, sa operativnim znanjima i vještinama koje posjeduje. Tvrtka Effectus je pravi primjer kako samo stručnost i kontinuirani napredak kroz obrazovanje mogu polučiti dugoročne i održive rezultate u današnjem turbulentnom poslovnom okruženju.

Zrinko Kamber, Predsjednik Uprave Medora Hoteli i Ljetovališta d.d.

Zvonimira i tvrtku Effectus Consulting upoznao sam prilikom benchmark putovanja u svezi s razvojem novog proizvoda na prostoru kampa u Podgori. Iskustva i rješenja koja smo tom prigodom razmijenili bila su temelj naše šire buduće suradnje.
Razvojni projekt Medora Orbis Camping & Glamping u dobrom dijelu je upravo utemeljen na Zvonimirovim idejama i iskustvu koje je stekao svojim razvojnim projektima kampova na više lokacija, a sam odabir projektanata, proizvođača opreme i mobilnih kućica odredio je jedinstvenost ovog projekta.
Stoga, mogu preporučiti tvrtku Effectus Consulting i njihove suradnike svim potencijalnim investitorima koji od kampinga žele nešto više, a sve u skladu s najmodernijim trendovima kamping industrije na Mediteranu.

Dr. BRANKO MAROLT, Predsjednik Udruge Kampista Hrvatske

Firma Effectus, već sam naziv firme sugerira da je to tvrtka s kojom je zadovoljstvo surađivati na zajedničkim projektima u kamping turizmu. S braćom Goranom i Zvonkom Tudorović naša Udruga kampista Hrvatske puno je surađivala na organizaciji kamperskih okupljanja koja su zahvaljujući njihovoj sposobnosti i težnji savršenstvu ispunjavanja zadataka koje je naša udruga postavljala pred njih rezultirala dojmljivim okupljanjima turista u našoj zemlji (FICC YOUTH RALLY, EUROPA RALLY i nekoliko ADRIA CAMPING RALLY-a). Za rad braće Tudorović, kao i njihovih suradnika Udruga Kampista Hrvatske ima samo riječi hvale i vjerujemo da ćemo i u budućnosti uspješno surađivati na zadovoljstvo svih kampista Europe.

JOHN R. ALM, Former President and CEO for Coca- Cola Enterprises, co-owner in Hoteli Njivice d.o.o.

I have met Zvonimir prior to my decision of investing in Njivice hotels and camp resort. Listening to him and his vision on how that product should look gave me confidence to invest in hotel and camping business in Njivice. Zvonimir, Goran and their team from Effectus are highly motivated professionals who are orientated on result and our cooperation was excellent.

EFFECTUS d.o.o.

Adresa: Otočkog bataljuna 7, Zadar 23000 

Tel: +385 (0) 23 778 632

Fax: +385 (0) 23 400 065

Email: info@effectus-consulting.hr

 


 

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Effectus d.o.o.

vrh stranice