Europska Unija

Holiday resort Jezera Village

Autokamp i turističko naselje „Jezera Village“

Resort „Jezera Village“ smješten je u uvali Lovišća na otoku Murteru, u blizini poznatog ribarskog mjesta Jezera. Atraktivnosti lokacije pridonosi i neposredna blizina dvaju prirodnih dragulja- Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka, te Zadra i Šibenika, dva povijesno-kulturnom baštinom bogata priobalna grada.

Cijeli resort se prostire na 15 ha stare borove šume koja se kaskadno spušta do prirodne šljunčane plaže.Turističko naselje sastoji se od 80 apartmana i hotelskih soba. Kamp ima 400 kamp mjesta od čega 125 parcela sa mobilnim kućicama.

Na usluzi gostima su: 5 sanitarnih blokova po ADAC standardima, trgovina, restoran, pizzerija, sportski tereni (tenis, košarka, minigolf, stolni tenis), dječije igralište, centar sportova na moru (jedrenje na dasci, mini katamarani, kajak, sup), frizerski salon, salon za masažu te cijelodnevni animacijski program. Cijelo područje kampa pokriveno je WIFI mrežom. Jedna od posebnosti kampa je i marina sa 70 vezova (brodovi do 7 metara duljine) smještena u zapadnom dijelu uvale.

Prekrasna priroda te preko 30 godina tradicije u kampingu, garancija su ugodnih trenutaka koje će te provesti u ovom zaista posebnom resortu!


   www.jezeravillage.com

EFFECTUS d.o.o.

Adresa: Otočkog bataljuna 7, Zadar 23000 

Tel: +385 (0) 23 778 632

Fax: +385 (0) 23 400 065

Email: info@effectus-consulting.hr

 


 

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Effectus d.o.o.

vrh stranice