Europska Unija

Članovi tima

Naša sposobnost pružanja izvrsnih rezultata svim klijentima počinje s našim timom iskusnih profesionalaca koji s ljubavlju pristupaju svom poslu.

Upoznajte članove tima Effectus.

Zvonimir Tudorović, mag.oec., CEO/partner

Zvonimir je svoju karijeru započeo u hotelskoj kući Ilirija d.d. Biograd, kao sezonski radnik na operativnim poslovima recepcije, turističke agencije i ostalim sličnim poslovima. Prelaskom u tvrtku SPAZ d.o.o Novalja, nakon završenog studija Hotelijerskog Fakulteta Opatija, započinje sa karijerom u korporativnom okruženju, gdje vrlo brzo dolazi do funkcije direktora kampa Straško, 2.najboljeg kampa u Hrvatskoj. Konzultantsku karijeru započinje u tvrtki MZ Adria kao mlađi partner i direktor za kamping. Nakon toga osniva tvrtku Effectus d.o.o. s kojom preuzima upravljanje velikom hotelskom kućom Hoteli Njivice d.o.o na otoku Krku kao Predsjednik Uprave 8 godina te kasnije kao član Nadzornog Odbora.

Goran Tudorović, MBA, CEO/partner

Goran sa radom u turizmu također počinje kao srednjoškolac, u tada čuvenoj tvrtki Sunturist Zadar, na sezonskim poslovima, no po završetku studija na Hotelijerskom Fakultetu Opatija, karijeru gradi u Iliriji. d.d. Biograd, gdje od poslova recepcionera dolazi unutar 6 godina do funkcije Izvršnog direktora, preko funkcija direktora tur.agencije, hotela, kampa te marketinga i prodaje. Potom prelazi u tvrtku Coning Turizam d.d. gdje vrši funkciju prvo direktora marketinga i prodaje, potom Izvršnog direktora sve do prelaska u konzultantsku firmu MZ Adria. Nakon toga s bratom Zvonimirom osniva tvrtku Effectus d.o.o. s kojom preuzima upravljanje turističkim naseljem Jezera Village na Murteru kao direktor.

Nikola Orlić
Voditelj prodaje projekt mobilnekucice.hr

Nikola se pridružio timu EFFECTUS-a nakon dugogodišnjeg iskustva na komercijalnim poslovima u raznim djelatnostima, a turizam je njegova ljubav i cilj, s obzirom da (još uvijek) studira istoimeni fakultet.

Mobilnekućice kao profitni centar unutar tvrtke je kompatibilan sa osnovnom djelatnošću EFFECTUSA, te je Nikolin doprinos izuzetno važan i odgovoran.

Leana Tudorović, dipl.arh./prof.
Voditeljica računovodstva/financija

Leana je od početka član tima, te glavni filter i čimbenik njene stabilnosti. Iako po struci arheolog i profesor povijesti, nakon zaršenog doškolovanja za poslove računovodstva i financija, uspješno vodi taj segment poslovanja (što se najbolje vidi po ekonomskim pokazateljima tvrtke!).

Leana je gimnaziju završila u Crikvenici, a diplomirala na filozofskom fakultetu u Zadru.

Andrija Pelicarić, mag.oec.
Manager

Doslovno odrastajući u „Iliriji“ d.o.o. iz Biograda uz oba roditelja zaposlena u hotelskoj kući, Andrija nije imao dvojbi što će biti njegov životni poziv. Po završenoj srednjoj hotelijersko-turističkoj školi u Zadru, te odrađenih brojnih sezona na različitim poslovima u hotelima i turističkim agencijama, upisuje i završava studij na Hotelijerskom Fakultetu Opatija. Nakon kraće karijere na mjestu pomoćnika direktora trgovačke kuće Bure Commerce d.o.o., Andrija kreće u poduzetničke vode produbljujući svoja znanja u ugostiteljskoj djelatnosti želeći se inovativnošću dokazati na jednoj od poznatijih dalmatinskih promenada - biogradskoj rivi. Punih 15 godina uspješnog bavljenja restoranskim poslom slijedila je želja za nadogradnjom te se zapošljava prvo kao F&B manager, te nakon toga kao izvršni direktor u turističkom naselju Jezeravillage.

EFFECTUS d.o.o.

Adresa: Otočkog bataljuna 7, Zadar 23000 

Tel: +385 (0) 23 778 632

Fax: +385 (0) 23 400 065

Email: info@effectus-consulting.hr

 


 

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Effectus d.o.o.

vrh stranice