Europska Unija

Kamp Navis Novalja

Ponosno ističemo da je tvrtka Effectus preuzela upravljanje u kampu Navis kao i udio u vlasničkoj strukturi.
Goran Tudorović ističe „očekujemo jako puno od ovog projekta, radi se o jedinstvenoj lokaciji i mogućnosti su beskrajne!

Na sjevernom dijelu jedinstvenog otoka Paga, u prekrasnoj uvali okruženoj prirodom, smjestio se auto kamp Navis, jedan od najatraktivnijih kampova u Hrvatskoj. Ovaj novouređeni obiteljski kamp nalazi se nedaleko od grada Novalje te je zahvaljujući mirne i opuštene lokacije i odličnom prometnom povezanošću zaista idealna destinacija za bijeg od rutine te uživanje u čarima ljetovanja na najneobičnijem hrvatskom otoku.

Auto kamp Navis sastoji se od 157 komfornih i uređenih parcela, a svaka je opremljena priključkom za vodu i struju, kao i besplatnim WiFi-jem. Osjećaj udobnosti kao i urednost i čistoća na prvome su mjestu u kampu Navis, zbog čega su Vam na raspolaganju moderni i novouređeni, grijani sanitarni čvorovi, opremljeni prostorima za ručno pranje suđa i rublja kao i perilicama rublja. Na raspolaganju Vam stoji ljubazno i uslužno osoblje kampa koje će Vam zasigurno uljepšati boravak.

Kvalitetne i opuštene trenutke možete provesti sa svojom obitelji i prijateljima u prostoriji za zajedničko druženje ili uz roštilj. Za djecu je auto kamp Navis osigurao zabavno igralište, a kućni ljubimci su uvijek dobro došli.

   www.campnavisnovalja.com

EFFECTUS d.o.o.

Adresa: Otočkog bataljuna 7, Zadar 23000 

Tel: +385 (0) 23 778 632

Fax: +385 (0) 23 400 065

Email: info@effectus-consulting.hr

 


 

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Effectus d.o.o.

vrh stranice