Procjenjujem Zvonimira kao menađera "novog doba". Onog koji ima viziju i zna kako je realizirati. Koji motivacijski vodi svoj tim, koji je ambasador kvalitete jedinice kojom upravlja, koji upravlja rezultatom a on mu se ne događa.
Mr. sc. Josipa Cvelić Bonifačić
Direktor operacija za razvoj kampova grupacije Valamar
Fast Forward Thinking

Vanjski suradnici

Ante Zloić, Inpro Zagreb

Inpro je tvrtka koja se bavi pružanjem usluga konzaltinga, projektiranja i inženjeringa.

Predmet našeg interesa su hotelski objekti visoke kategorije 4, 5 i 5+ zvjezdica. Naša filozofija je cjelokupno rješenje s jednog mjesta - čitav koncept izrađen po vašoj mjeri, te orijentiran budućnosti. Naša je strategija direktna suradnja sa koncernima i proizvođačima opreme, roba i materijala koje koristimo. Orjentiranost prema budućnosti potvrđujemo planiranjem, projektiranjem, financiranjem, izvođenjem i opremanjem objekata s četiri, pet i više zvjezdica.
web: www.inpro-zagreb.hr

Žarko Vorkapić, MBA, ITURUS d.o.o.

Žarko posjeduje 5 godina iskustva u hotelijerskoj i turističkoj industriji. Žarko je diplomirani ekonomist menadžmenta, diplomirao 2002 godine na ACMT-u, Dubrovnik, podružnici Rochester Institute of Technology, Rochester, New York, SAD. Tvrtke za koje je radio projekte su: ''Resorts Novi'', ''Klub Aruba'', ''Exuweg AG'' i ''Adurus grupa'' d.o.o. Žarko je suosnivač i član uprave iTurus sum d.o.o.

Također predaje strategiju poslovanja na ''Akademiji Poslovne Izvrsnosti'' u Zagrebu.
web: www.iturus.com

Damir Mršić, CARNIVAL CRUISE LINE, Hotel director

Damir je jedan od rijetkih ljudi koji se uspio dokazati na svjetskoj sceni managementa, dospjevši do pozicije direktora hotela, u međunarodnoj kruzing kompanij CARNIVAL. Damirovo 17 godišnje iskustvo na raznim pozicijama unutar strukture brodskog hotela, sa najvišim standardima i specijalističkim obrazovanjem od posebne je važnosti za uspjeh naših projekata. Njegovo iskustvo rada po najvišim, američkim standardima, te u međunarodnom multietničkom okruženju, neprocjenjivo je i nadahnuće, i inspiracija.
web: www.carnival.com

Filip Mašina, oecc

Filip je svoje bogato iskustvo na poslovima vezanim uz ugostiteljstvo pretežno ali i turizam stjecao od najranijih dana, da bi po završetku studija radio u mnogim Zadarskim renomiranim tvrtkama, sve do prelaska u KONZUM d.d., gdje je bio regionalni voditelj poslovanja. Danas je Filip Izvršni direktor u tvrtki Optima Zadar, gdje njegova znanja ugostiteljstva uspješno povezuje sa IT industrijom te primjenom istih u samoj praksi.
web: www.optima-zadar.hr

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS