Procjenjujem Zvonimira kao menađera "novog doba". Onog koji ima viziju i zna kako je realizirati. Koji motivacijski vodi svoj tim, koji je ambasador kvalitete jedinice kojom upravlja, koji upravlja rezultatom a on mu se ne događa.
Mr. sc. Josipa Cvelić Bonifačić
Direktor operacija za razvoj kampova grupacije Valamar
Fast Forward Thinking

Projekti

Neki od trenutnih i proteklih angažmana tvrtke EFFECTUS:

NAGRADA MANAGER GODINE CROMA!

U konkurenciji 50-ak nominiranih menadžera, izabrano je 12 najboljih, a među njima je i Zvonimir Tudorović, predsjednik Uprave Hotela Njivice koji je nagradu „Anton Cerin – Nino“, tj. laskavu titulu najboljeg mladog menadžera u Hrvatskoj osvojio zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima koje Hoteli Njivice ostvaruju od njegovoga dolaska u tu tvrtku, 2011. godine

www.croma.hr  

 


KAMP PAŠMAN, otok Pašman

Tvrtka EFFECTUS napokon ostvaruje svoj dugogodišnji san te ulazi u projekt izgradnje i revalorizacije nekadašnjeg autokampa u uvali Lučina na otoku Pašmanu, u vlasništvu Zadarske nadbiskupije. Zanimljivost je tim veća jer smo se nekad (u 80tim godinama) dok je kamp radio igrali upravo ispred tog kampa, vozili biciklama te izmjenjivali prve poglede preko ograde :-) Kamp je završen u ljeto 2015 god, ima 4 zvjezdice sa svim potrebnim sadržajima i kvalitetom sanitarija i opreme, te caffe bar.







Kamp SELCE, Jadran d.d.

Tvrtka Jadran d.d. Crikvenica je najvažniji čimbenik turističkog razvoja Crikveničke Rivijere, i stoga su prepoznali potrebu za brzim i kvalitetnim razvojem svog kampa SELCE. Kamp Selce je neizbrušeni dragulj Crikveničke Rivijere, a od 2012. god. počinje ulaganje u njegov razvoj.
Već za 2012. godinu izgradilo se 60 kamping parcela, uveo se segment mobilnih kućica i opće poboljšanje kvalitete kamping proizvoda, kroz recepcijsko poslovanje, marketinške aktivnosti, a posebice uvođenjem Customer Servicea usluge. Razradit će se detaljni master plan razvoja površina i zona, uvesti dodatne kamperske usluge (trgovine, specijalizirani dućani opreme) te WI-FI Internet.

Upravljanje i poslovno savjetovanje FinvestCorp d.d. – Hoteli Njivice

Tvrtka Hoteli Njivice ima dugogodišnju tradiciju u hotelijerstvu otoka Krka i Kvarnera, a od sada će svoje mjesto naći i u kamping segmentu ove regije. Autokamp Njivice, koji se prostire na 10 ha, trenutno je "ružno pače" u kamping segmentu regije Kvarner, no planiranim razvojem i investicijama u kvalitetu, uskoro će se to promijeniti.
web: www.hoteli-njivice.hr

Upravljanje profitnim centrima tvrtke HADRIA d.o.o.

Tvrtka Hadria d.o.o. spada u red srednje velikih poduzeća u svojoj branši, te je sa svojim Kampom Straško u posljednjih nekoliko godina učinila velik iskorak u poimanju kamping turizma u Hrvatskoj, te je sigurno jedan od kampova zaslužan za reputaciju Hrvatske kao vrhunske kamping destinacije u Europi. To dokazuju jedno treće te dva druga mjesta prilikom ocjenjivanja kvalitete kampova od strane struke, HAK-a i HTV-a u akciji turistički cvijet.
web: www.turno.hr

Poslovno savjetovanje Camp Stobreč-Split; tvrtka Excelsus

Projekt Stobreč je započeo prije dvije godine, te se već danas vide znatni pomaci iu kvantitativnom i kvalitativnom smislu, a posebice u regiji srednje Dalmacije, gdje možemo reći postaje lider ponude u svom segmentu, a i općenito u segmentu kamping turizma srednje Dalmacije. Plan je da se kamp dovede na razinu od 4zvjezdice, te se udvostruče prihodi unutar 4godine od početka projekta.
web: www.campingsplit.com

Projekt "Koncepcija i strategija učinkovitog korištenja turističkih resursa u vlasništvu RH"; grupa poduzetnika i suradnika; 3E Turizam d.o.o.k.d.

Detektirajući velik jaz između postojećih razvijenih turističkih zona sa jedne strane, te problematičnog koncepta visokokategornih hotela u ne baš takvim destinacijama, te problem ogromnog potencijala državne imovine koija je trenutno zapuštena, devastirana ili ispod minimuma racionalne ekploatacije, grupa poduzetnika na čelu sa gosp.Antom Zloićem, vlasnikom i osnivačem tvrtke INPRO Zagreb, počinje raditi na konceptu iskorištenja te imovine uz maksimalne učinke na ekološkom, etnološkom, sociološkom i sigurno poduzetničkom planu.
web: www.3eturizam.hr

Suradnja i savjetovanje na projektu Camp Vira, otok Hvar; preuzeto od Sunčanog Hvara zajedno sa tvrtkom MZ Adria

Nakon početnog angažmana, te osiguravanja osnovnih uvjeta za uspješan rad, Effectus napušta projekt te počinje sa samostalnim radom. Prijateljske i profesionalne veze sa tvrtkom MZ Adria naravno ostaju za neke druge projekte.
web: www.campingvira.com

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS