Procjenjujem Zvonimira kao menađera "novog doba". Onog koji ima viziju i zna kako je realizirati. Koji motivacijski vodi svoj tim, koji je ambasador kvalitete jedinice kojom upravlja, koji upravlja rezultatom a on mu se ne događa.
Mr. sc. Josipa Cvelić Bonifačić
Direktor operacija za razvoj kampova grupacije Valamar
Fast Forward Thinking

Naš tim

Skupina mladih, poduzetnih i prije svega proaktivnih pojedinaca čini naš tim, bilo kao zaposlenici ili kao suradnici.

Zvonimir Tudorović, CEO/partner

Zvonimir je svoju karijeru započeo u hotelskoj kući Ilirija d.d. Biograd, kao sezonski radnik na operativnim poslovima recepcije, turističke agencije i ostalim sličnim poslovima. Prelaskom u tvrtku SPAZ d.o.o Novalja, nakon završenog studija Hotelijerskog Fakulteta Opatija, započinje sa karijerom u korporativnom okruženju, gdje vrlo brzo dolazi do funkcije direktora kampa Straško, 2.najboljeg kampa u Hrvatskoj. Konzultantsku karijeru započinje u tvrtki MZ Adria kao mlađi partner i direktor za kamping.

Zvonimir je po struci mag.oec, te živi u Zagrebu.

Goran Tudorović, CEO/partner

Goran sa radom u turizmu također počinje kao srednjoškolac, u tada čuvenoj tvrtki Sunturist Zadar, na sezonskim poslovima, no po završetku studija na Hotelijerskom Fakultetu Opatija, karijeru gradi u Iliriji. d.d. Biograd, gdje od poslova recepcionera dolazi unutar 6 godina do funkcije Izvršnog direktora, preko funkcija direktora tur.agencije, hotela, kampa te marketinga i prodaje. Potom prelazi u tvrtku Coning Turizam d.d. gdje vrši funkciju prvo direktora marketinga i prodaje, potom Izvršnog direktora sve do prelaska u konzultantsku firmu MZ Adria.

Goran je po struci MBA, te živi u Zadru.

Ana Buovac, senior consultant 

Ana je svojim talentom, energijom i karakterom uvijek poželjan član svakog tima. Od "malih nogu" u turizmu, stječe iskustvo na terenu i u direktnom radu sa gostima razvija poseban osjećaj za istinske potrebe gosta, što joj danas na poziciji voditelja prodaje i marketinga uvelike dobro dođe. Ana nakon završenog Hoteljerskog Fakulteta pristupa timu u tvrtki HADRIA d.o.o. Novalja, obnašajući razne operativne funkcije od voditeljice recepcije, voditeljice Customer Service-a u campu Straško, sve do prodaje i marketinga u istoj firmi.

Ana je po struci mag.oec, te živi u Rijeci.

Nikola Orlić, voditelj prodaje projekt mobilnekucice.hr

Nikola se pridružio timu EFFECTUS-a nakon dugogodišnjeg iskustva na komercijalnim poslovima u raznim djelatnostima, a turizam je njegova ljubav i cilj, s obzirom da (još uvijek) studira istoimeni fakultet.
Mobilnekućice kao profitni centar unutar tvrtke je kompatibilan sa osnovnom djelatnošću EFFECTUSA, te je Nikolin doprinos izuzetno važan i odgovoran.

Nikola je SŠS (još malo), te živi u Zadru.

Leana Tudorović, voditelj računovodstva/financija

Leana je od početka član tima, te glavni filter i čimbenik njene stabilnosti. Iako po struci arheolog i profesor povijesti, nakon zaršenog doškolovanja za poslove računovodstva i financija, uspješno vodi taj segment poslovanja (što se najbolje vidi po ekonomskim pokazateljima tvrtke!)
Leana je gimnaziju završila u Crikvenici, a diplomirala na filozofskom fakultetu u Zadru.

Leana je po struci dipl.arh/prof., živi u Zadru.

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS